19 мая 2006 г., 21:19

ПОТЪРСИХ СИ ТЕМА, НО ... 

  Поэзия
707 0 4

 

 

Потърсих си тема,

но нямаше за какво...

Поисках да пиша,

а себе си не попитах:

- Защо?

 

Все по-трудно

ми върви мисълта.

Не мога нито щрих,

нито дума

да нанеса върху листа.

 

Гледа ме той отчуждено,

както никога досега.

Не виждам аз изход.

Няма кой да помогне.

 

Затова

ще попитам света,

знае ли, че това

може единствено Тя.

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??