Потъвам в очите ти,
не бях те виждала такъв.
„Ще бъдеш мой...” - мълвя,
а ти мълчиш.
И значи пак съм влюбена,
а ти си малка стръв.
И значи пак
пасиансите ще бъдат спасение
и сънища безумни
ще ме стряскат.
Ще се измъчвам от твоето
категорично „Не!”
И пак любовен полъх
ще е вятърът.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados