25 ago 2013, 18:21

Потъване 

  Poesía » Erótica
1018 0 0

Потъване

 

Слънцето палаво намига.

Пали настръхнали желания

в лавандулово утро.

Усещания за страст

в допира на пръстите

взривяват света ми

в две горещи, галещи ръце

ненаситно искащи и даващи.

 

А слънцето пак палаво пали 

капките нежност -

роса по устните на жена

и обещава грях, много грях.

Светлина. В сливане.

И притихва...

В потъване.

 

©Ванко Николов (Starkmaster ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??