25.08.2013 г., 18:21 ч.

Потъване 

  Поезия » Еротична
1015 0 0

Потъване

 

Слънцето палаво намига.

Пали настръхнали желания

в лавандулово утро.

Усещания за страст

в допира на пръстите

взривяват света ми

в две горещи, галещи ръце

ненаситно искащи и даващи.

 

А слънцето пак палаво пали 

капките нежност -

роса по устните на жена

и обещава грях, много грях.

Светлина. В сливане.

И притихва...

В потъване.

 

©Ванко Николов (Starkmaster ®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??