14 nov 2010, 12:09

Потъване 

  Poesía » Formas orientales
734 0 9

 

                                                 Посветено

 

Очите ти сини, два океана,

превърнаха кръвта ми

във водопадна стихия...

Плувам към Любовта... до потъване...

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??