25 oct 2013, 17:25

Повечето пъти не 

  Poesía
446 0 0

Животът ни просмуква като гъба 

и в своя край красив е като есенни листа.

Чертите ни старателно поръбва,

на младостта широки прави тесните сита.

 

И дните ни през тях внезапно падат -

до вчера галопирали по лятото коне.

До тук да оцелееш само трябва

не малко пъти да ти пука. Повечето – не.

© Камелия Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??