19 may 2007, 21:54

ПОВИКАЙ МЕ 

  Poesía
685 0 4
Когато самотата те прегърне,
влез със вятъра в мойта стая,
за да зная, че ме има,
за да знам, че ме желаеш!
Когато стените тихичко
името ми крещят,
на моята врата звънни,
не аз - очите
търсещи ще ти отворят
и пак ще седнеш срещу мене
и не с думи,
само с поглед
ще се разберем.
Ала тебе пак те няма...
Когато някога се сетиш, че ме има,
повикай ме -
да ме обичаш.

© Симона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??