17 feb 2017, 2:41

Повикът на ангел 

  Poesía » De amor
395 0 2

Ще имам само миг да ти се случа,

почти пиян от тъжния ти залез.

Да мога с дъх да те погаля в ручей,

да пия твоите сълзи от хладност.

 

Но пак ще ме дариш с небе от нежност

и в мен от свята обич ще сълзиш.

Щом ти си в моето сърце горещо -

ще отпивам с плам от вечността на стих.

 

Ще имам само миг да ти се случа,

почти пиян от тъжния ти залез.

Да мога с трепет в сън да те науча,

че в любовта е вечен повикът на ангел!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??