12 oct 2004, 21:27

Повтарям си 

  Poesía
762 1 0
Повтарям си, всичко ще е наред
всред хаоса на нищо не е
Свиркам си,
с ръце в джобовете
Такава ще си остана
непокорна
Откраднати мигове
от нечие присъствие..
Днес е лош ден
но утре всичко ще е наред!

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??