12 окт. 2004 г., 21:27

Повтарям си 

  Поэзия
766 1 0
Повтарям си, всичко ще е наред
всред хаоса на нищо не е
Свиркам си,
с ръце в джобовете
Такава ще си остана
непокорна
Откраднати мигове
от нечие присъствие..
Днес е лош ден
но утре всичко ще е наред!

© И.Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??