30 may 2024, 13:11

Повярвайте ми всички 

  Poesía » Para niños
70 0 1

Дъждът е котарак –
повярвайте ми всички!
Дъждът е котарак
със палави очички!

Със рунтава опашка
и с лапички от пяна,
той тича по петите
на Влади и на Яна.

Дъждът е котарак –
защо от вас да крия.
Това го знае даже
дори и той самия!

И въпреки, че ходи
със бели маратонки.
И въпреки, че носи
във джоба си бонбонки.

Дъждът е котарак –
повярвайте ми всички!
Дъждът е котарак
със палави очички!

© Георги Ревов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??