На petinka67
По стила ще я познаете
и по веселия нрав,
а с поезията щом се запознаете,
забравяте за зло и гняв.
Ерудиция и оптимизъм,
чувството за хумор - на ниво,
враг заклет на егоизма
и неизчерпаем извор на добро.
Тъгата пъди със словата,
приоритетът и е радостта,
а прочетеш ли и веднъж творбата,
връщаш се отново в младостта.
Ядовете спешно колабират,
със усмивка заменени в час,
за тези, дето я разбират
в "Откровения", за всички нас.
На Петя Кръстева, с много любов!
Честит Имен Ден, миличка!
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados