15 nov 2022, 10:22

Поздрав от твоя дразнител 

  Poesía » De amor
219 1 5

 

Той ми занича в очите,
бърше сълзици солени.
Казва ми мило момиче,
ката ден диша за мене.

 

Ти се помайваш сънливо,
чакаш да кацна на мушка,
клатиш рогца инатливо,
кюташ, но аз съм скорушка.

 

Болки лекувам големи,
древен съм плод изцелител.
Бързай, бери ме навреме.
Умната. 
Твоят дразнител.

© СК Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??