15.11.2022 г., 10:22 ч.

Поздрав от твоя дразнител 

  Поезия » Любовна
218 1 5

 

Той ми занича в очите,
бърше сълзици солени.
Казва ми мило момиче,
ката ден диша за мене.

 

Ти се помайваш сънливо,
чакаш да кацна на мушка,
клатиш рогца инатливо,
кюташ, но аз съм скорушка.

 

Болки лекувам големи,
древен съм плод изцелител.
Бързай, бери ме навреме.
Умната. 
Твоят дразнител.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??