23 nov 2013, 22:01

Поздрав за татко 

  Poesía » Otra
375 0 0

Казано накратко,

днес на твоя ден рожден:

-“Обичам те, татко!,

дълголетие от мен,

с чаша вино сладко!“

 

© Мари Ан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??