2 jul 2020, 0:26

Позитивна енергия 

  Poesía » Filosófica, Civil
447 0 0

Тази омраза във вас,

тази злоба, от която кипите,

тази завист, този мраз,

що не ви дават да спите...

Хора, овладейте се, спрете,

от позитивна енергия имате нужда,

витрини, коли не чупете,

звяра у вас недейте събужда!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??