2.07.2020 г., 0:26 ч.

Позитивна енергия 

  Поезия » Философска, Гражданска
446 0 0

Тази омраза във вас,

тази злоба, от която кипите,

тази завист, този мраз,

що не ви дават да спите...

Хора, овладейте се, спрете,

от позитивна енергия имате нужда,

витрини, коли не чупете,

звяра у вас недейте събужда!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??