2 июл. 2020 г., 00:26

Позитивна енергия 

  Поэзия » Философская, Гражданская
450 0 0

Тази омраза във вас,

тази злоба, от която кипите,

тази завист, този мраз,

що не ви дават да спите...

Хора, овладейте се, спрете,

от позитивна енергия имате нужда,

витрини, коли не чупете,

звяра у вас недейте събужда!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??