Jul 2, 2020, 12:26 AM

Позитивна енергия 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
448 0 0

Тази омраза във вас,

тази злоба, от която кипите,

тази завист, този мраз,

що не ви дават да спите...

Хора, овладейте се, спрете,

от позитивна енергия имате нужда,

витрини, коли не чупете,

звяра у вас недейте събужда!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??