10 jul 2010, 23:31

Позитивно 

  Poesía » De humor
583 0 0

Напъвам се да пиша -

                нещо позитивно

и пускам си комедия по кабела.

Кафе със много захар

               си пресипвам,

взирам се във цветето 

                сред стаята.

Писалка златна

         във ръка притискам -

 стихчето оптимистично

                        става.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??