10.07.2010 г., 23:31 ч.

Позитивно 

  Поезия » Хумористична
612 0 0

Напъвам се да пиша -

                нещо позитивно

и пускам си комедия по кабела.

Кафе със много захар

               си пресипвам,

взирам се във цветето 

                сред стаята.

Писалка златна

         във ръка притискам -

 стихчето оптимистично

                        става.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??