Jul 10, 2010, 11:31 PM

Позитивно 

  Poetry » Humour
581 0 0

Напъвам се да пиша -

                нещо позитивно

и пускам си комедия по кабела.

Кафе със много захар

               си пресипвам,

взирам се във цветето 

                сред стаята.

Писалка златна

         във ръка притискам -

 стихчето оптимистично

                        става.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??