4 mar 2015, 22:17

Позна ли я? 

  Poesía » Filosófica
400 0 0

Колекционираш сърца,
в съкровищница без лица.
Не четеш мисли, но усещаш студа.


Място не остана.
Заобича по челото потта.
Отне ги, за да дариш им топлота.


И един да съжалява,
кому е нужно това.
Щом да ги опазиш, вече си дошла.


В очите им отрова,
упорита сълза.
Последната надежда, позна ли я?


© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??