4.03.2015 г., 22:17 ч.

Позна ли я? 

  Поезия » Философска
403 0 0

Колекционираш сърца,
в съкровищница без лица.
Не четеш мисли, но усещаш студа.


Място не остана.
Заобича по челото потта.
Отне ги, за да дариш им топлота.


И един да съжалява,
кому е нужно това.
Щом да ги опазиш, вече си дошла.


В очите им отрова,
упорита сълза.
Последната надежда, позна ли я?


© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??