26 jun 2013, 19:38

Познах те 

  Poesía
409 1 2

Изглеждаш и се държиш

като Жената на живота ми.

И толкова много

желая

да съм мъжът на твоя,

че намразвам самотата.

 

Обичам те самотно.

 

Всъщност, така е най-добре

и за трима ни.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??