29 dic 2010, 16:02

Познание 

  Poesía
560 0 1

Известно ми е!

След  дъжда студен и лепкав,

ако настъпи  краят на света,

цветята сини няма да ридаят.

 

Научих скоро аз!

Всред град от смели капки,

ако денят загине във виолетовата бездна,

обсидианови дървета ще се смеят.

 

И друго знам!

След грохота от водни барабани,

ако човешките души са вече отлетели,

колония глухарчета ще пази наши мисли.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "След грохота от водни барабани,
    ако човешките души са вече отлетели,
    колония глухарчета ще пази наши мисли"

    Хареса ми...
Propuestas
: ??:??