12 ago 2007, 2:33

Познавам те  

  Poesía
709 0 2
 

Познавам те само по лицето,

навътре си ми празен - често идвах.

Познавам те единствено на тъмно.

Познах те и тогава, но си тръгнах.

© Обичаща Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??