Aug 12, 2007, 2:33 AM

Познавам те  

  Poetry
719 0 2
 

Познавам те само по лицето,

навътре си ми празен - често идвах.

Познавам те единствено на тъмно.

Познах те и тогава, но си тръгнах.

© Обичаща All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??