9 abr 2020, 0:29  

Позволи да те обичам 

  Poesía » De amor
809 0 0

Обичам кожата ти мека,топла!
Така ухае на любов!
Очите ти дълбока бездна,
в нея да попадна е разкош!

Душата ти е като птица,свила
прилежно мъничко гнездо.
И в него уморено се е скрила
ранена от удара жесток.

И само ако ме допуснеш във сърцето,
да ти разкрия красотата на деня!
Ще видиш колко е вълшебно
да те обичам в този луд живот!

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??