9.04.2020 г., 0:29 ч.  

Позволи да те обичам 

  Поезия » Любовна
723 0 0

Обичам кожата ти мека,топла!
Така ухае на любов!
Очите ти дълбока бездна,
в нея да попадна е разкош!

Душата ти е като птица,свила
прилежно мъничко гнездо.
И в него уморено се е скрила
ранена от удара жесток.

И само ако ме допуснеш във сърцето,
да ти разкрия красотата на деня!
Ще видиш колко е вълшебно
да те обичам в този луд живот!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??