6 sept 2009, 16:45

Прах във вятъра 

  Poesía
691 0 3

Прах във вятъра,

аромат на мечти,

загубени в театъра

от изкуствени души.


 

Ехото на живота

пейзажите облъхва,

ти ли си скота,

чиято вяра издъхва.


 

Прах в очите,

на живота въплъщение,

безплодието на мечтите

с човешко отражение.


 

Пролетно ухание,

на живота в есента

и всичкото страдание

върху белите листа.


 

Прах във вятъра

и белите листа,

оставят в театъра

мъничка следа.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ако моите стихове стигнат до учебниците, значи света наистина се е побъркал! :D
  • Знаеш ли, някога ще те пишат по учебниците!
  • Благодаря ви то сърце! И много усмивки в това прекрасно дъждовно време.
Propuestas
: ??:??