7 sept 2017, 23:46

Прашинка тишина 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
610 0 2

Прашинка тишина


Сливам се със всяко малко нещо,
най-вече с тишината.
Ето виждаш ли, тук съм,
като прашинка в тоя свят.

 

Аз разбирам смисъла на самотата,
и мога, вярвай да мълча.
Тишината е моята вселена,
и място има за всяка самота.

 

Звездите дори ми стигат,
от повече не се  нуждая.
Тишината е също толкова красива,
колкото и животът с нея.

© А.А. Todos los derechos reservados

https://www.youtube.com/watch?v=kxVUee4WsoA

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??