26 jul 2014, 14:56

Праскови 

  Poesía » Formas orientales
1271 0 2


Лято е. И прасковите зреят,

натежали от обилен плод –

хиляди слънца, тъй сладки, греят,

пълни с топлина и със живот!

 

Праскови – и сочни, и големи,

ароматни, с цвят на кехлибар!

Праскови усмихват се над мене –

светъл и уханен Божи дар!


© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??