Jul 26, 2014, 2:56 PM

Праскови 

  Poetry » East forms
957 0 2


Лято е. И прасковите зреят,

натежали от обилен плод –

хиляди слънца, тъй сладки, греят,

пълни с топлина и със живот!

 

Праскови – и сочни, и големи,

ароматни, с цвят на кехлибар!

Праскови усмихват се над мене –

светъл и уханен Божи дар!


© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??