8 jun 2018, 11:05

Прав е Сатирикът! 

  Poesía » Filosófica, Otra
512 3 2

Очаквал съм да стане цяло чудо –

да срещам хора с искрени сърца,

които имат чувства – чисти, луди,

а не търгаши на успех с цена.

 

Но казал го е сатирикът ценен,

че всеки властолюбец е копой,

готов да бъде хлъзгав, на колене,

да е отгоре - прав си ти, Радой!

 

 

"Откакто свят светува, все мазният отгоре плува" - Радой Ралин

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Владо! Трябва да се учим от него – беше изключителен!
  • Поздравления, Данаил! Хубаво е, че след великия Радой Ралин има хора, които отново със сатира да осмеят властолюбците.
Propuestas
: ??:??