24 nov 2007, 17:22

Празен миг 

  Poesía
1027 0 11
 

 

 

Пред белия лист - изплезен

           стоя изцъклен

         с поглед стъклен

В ръката ми писецът безполезен

напразно е показал свойто жило

    и пролива сълзи от мастило

Часовникът тъй е нелюбезен

   постоянно цъкащ критик

отброяващ всеки празен миг

© Любопитко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??