24 нояб. 2007 г., 17:22

Празен миг 

  Поэзия
1028 0 11
 

 

 

Пред белия лист - изплезен

           стоя изцъклен

         с поглед стъклен

В ръката ми писецът безполезен

напразно е показал свойто жило

    и пролива сълзи от мастило

Часовникът тъй е нелюбезен

   постоянно цъкащ критик

отброяващ всеки празен миг

© Любопитко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??