27 ago 2006, 18:32

Празен свят 

  Poesía
708 0 1
Умиращи звезди гледат те безмълвно.
Тиха нощ превръща всичко в сън.
Болката безкрайна убива всичко вън.
Магията позната разсейва своята мъгла.
Тишина…
Безсилен ропот,
Думи на тъга,
Обсебват пак сърцето и убиват изнемощялата душа.
Странен поглед и жест.
Всичко свърши.
Няма път назад.
Ден и нощ сливат се в тъга.
Мрак безкраен облечен в самота.
Светът е свит в много суета.
Слабост ли е да обичаш в този празен свят на самота.

© Димана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Защо толкова тъга и мъка има в стиха.
    Знай,винаги има надежда скрита в ноща.
    Погледни сърцето си то трепетно пърха.
    Виж във душата си-за живот тя се връща.

    Поздрав и усмивка
Propuestas
: ??:??