5 dic 2019, 12:12

Празна стая 

  Poesía » De amor
358 0 0

Освежих стаята си!
Вдъхнах и надежда
Блесна с усмивка 
Изхвърлих ненужното 
Пребоядисах в розово ,но осъзнах ,че стените не са същите.
Теб те нямаше! 

 
 😊

© Дияна Куцова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??