Dec 5, 2019, 12:12 PM

Празна стая 

  Poetry » Love
357 0 0

Освежих стаята си!
Вдъхнах и надежда
Блесна с усмивка 
Изхвърлих ненужното 
Пребоядисах в розово ,но осъзнах ,че стените не са същите.
Теб те нямаше! 

 
 😊

© Дияна Куцова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??