17 sept 2007, 0:16

Празничен сън 

  Poesía
797 0 4
 

Снежинки леко падат в нощта,

а всичко в мен вика Ура!

Обичам утрин да настане,

да бляска бяла чистота.

************************************

Тогава всичко е красиво и

въпреки студа, усещам топлина!

Обичам палави дечица да

правят снежни чудеса.

************************************

И всичко оживява в мен, не искам

аз да свърши този зимен ден!

Обичам настроението отвън,

обичам празничния сън.

************************************



ПС:

Малко съм подранила със Зимата, но това ми дойде на ум!  :*

© Йоана Рангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??