Снежинки леко падат в нощта,
а всичко в мен вика Ура!
Обичам утрин да настане,
да бляска бяла чистота.
************************************
Тогава всичко е красиво и
въпреки студа, усещам топлина!
Обичам палави дечица да
правят снежни чудеса.
************************************
И всичко оживява в мен, не искам
аз да свърши този зимен ден!
Обичам настроението отвън,
обичам празничния сън.
************************************
ПС:
Малко съм подранила със Зимата, но това ми дойде на ум! :*
© Йоана Рангелова All rights reserved.