11 may 2015, 18:40

Празник на писменàта 

  Poesía » Filosófica
367 0 1

По църковния
календар днес е празник
на ПИСМЕНÀТА!!!

 

По църковния
календар днес е ден на
СВЕТЍТЕ БРАТЯ!!!

 

...............................................

 

По духовния

календар ПИСМЕНÀТА

СВЕТЍ СА БРАТЯ!!!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??