May 11, 2015, 6:40 PM

Празник на писменàта 

  Poetry » Phylosophy
374 0 1

По църковния
календар днес е празник
на ПИСМЕНÀТА!!!

 

По църковния
календар днес е ден на
СВЕТЍТЕ БРАТЯ!!!

 

...............................................

 

По духовния

календар ПИСМЕНÀТА

СВЕТЍ СА БРАТЯ!!!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??