23 mar 2013, 12:52

*Празникът на любовта 23.03.2013 

  Poesía » De amor
385 0 1

По улицата влажна, тъмно сива,
виждам да вървят забързани лица.
Пред очите всичко ми се слива,
докато не избухнаха букет цветя.

Нарциси сега ти подарявам,
посвещавам моите мечти.
Не мисля! Само осъзнавам,
колко далечно близка си...

Любов и радост с тебе получавам.
Случва се! Тогава, когато е.
Щастлив съм, 'що ли разсъждавам?
Обичам те! Това е, което е.

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??