23.03.2013 г., 12:52 ч.

*Празникът на любовта 23.03.2013 

  Поезия » Любовна
383 0 1

По улицата влажна, тъмно сива,
виждам да вървят забързани лица.
Пред очите всичко ми се слива,
докато не избухнаха букет цветя.

Нарциси сега ти подарявам,
посвещавам моите мечти.
Не мисля! Само осъзнавам,
колко далечно близка си...

Любов и радост с тебе получавам.
Случва се! Тогава, когато е.
Щастлив съм, 'що ли разсъждавам?
Обичам те! Това е, което е.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??