25 dic 2015, 16:31

Празният гроб 

  Poesía » Otra
440 0 1

Благодаря за празния Ти гроб!

Свидетел бе на смърт и възкресение.

Дари надежда за живот,

послужи за благословение!

 

Благодаря, че нямаше Те там.

Саванът непокътнат бе оставил.

Смъртта надви с Божествен плам.

Исусе, обещанието си не бе забравил!

 

Победна радост в миг ме завладява

като Йоан и Петър, и Мария.

Една надежда вечна ми остава,

от другите не мога да я скрия.

 

Благодаря, Исусе, за мига безценен

когато себе си предаде Ти за нас!

Благодаря, че мина пътя земен

и устоя до сетния си час!

 

Сърцето ми вълнува се и пее,

че няма власт, която да Те спре!

Исусе, щом Си жив и аз живея,

прекланям се пред трона Ти в небе!

© Галина Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??