В главата ми влезе муха.
А тя е много нахално животно.
И за моя голяма беда,
то никога не е самотно.
Забръмчаха много, много мухи.
В главата ми хаос настана.
Започна да сърби, да боли...
А нямах дори елементарна отбрана.
Бръмчаха минута. Може би две.
Напуснаха клетото, празно пространство.
Не открили при мен какво да се яде,
като българи хукнаха всички, във странство.
© Ник Желев Todos los derechos reservados