Dec 8, 2014, 5:18 PM

Празно 

  Poetry
362 0 0

В главата ми влезе муха.

А тя е много нахално животно.

И за моя голяма беда,

то никога не е самотно.

 

Забръмчаха много, много мухи.

В главата ми хаос настана.

Започна да сърби, да боли...

А нямах дори елементарна отбрана.

 

Бръмчаха минута. Може би две.

Напуснаха клетото, празно пространство.

Не открили при мен какво да се яде,

като българи хукнаха всички, във странство.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??