8.12.2014 г., 17:18 ч.

Празно 

  Поезия
363 0 0

В главата ми влезе муха.

А тя е много нахално животно.

И за моя голяма беда,

то никога не е самотно.

 

Забръмчаха много, много мухи.

В главата ми хаос настана.

Започна да сърби, да боли...

А нямах дори елементарна отбрана.

 

Бръмчаха минута. Може би две.

Напуснаха клетото, празно пространство.

Не открили при мен какво да се яде,

като българи хукнаха всички, във странство.

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??